Trei copii, salvaţi de vigilenţa unui cetăţean

Joi, 10 Februarie 2022Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Trei copii  salvati de vigilenta unui cetatean | imaginea 1 Un radiator așezat chiar lângă pat sau aproape de alte materiale combustibile, o sobă nesupravegheată, chibrituri, brichete sau substanțe inflamabile lăsate la îndemâna copiilor pot fi periculoase.

Miercuri dimineață, 9 februarie a.c., în jurul orei 08.00, s-a produs un incendiu în localitatea Vladomira, comuna Trifești, județul Iași, unde trei copii cu vârste de 3, 4 și 12 ani au fost surprinși de incendiu, iar numai vigilența unui cetățean de 50 de ani a făcut ca cei trei copii să fie scoși din incendiu până la sosirea forțelor de intervenție.

În urma evaluării medicale la locul intervenției, cei trei copii au fost transportați la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria” Iași.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.