Vârstnică găsită decedată într-un incendiu violent

Joi, 24 Februarie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Varstnica gasita decedata intr un incendiu violent | imaginea 1 Coșurile de fum necurățate, amplasate necorespunzător sau cu defecțiuni, pot provoca tragedii.

Marţi dimineață, 22 februarie a.c., în jurul orei 08:30, Detașamentul de Pompieri Ineu - Garda de Intervenție 2 Chișineu Cris a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu in localitatea Zerind. La intervenție s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială SMURD, în sprijin fiind solicitat și SVSU Zerind.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent în interiorul unei clădiri de locuit (fost canton CFR). În apelul telefonic s-a făcut precizarea că este foarte posibil ca în locuința cuprinsă de flăcări să fie surprinsă o persoană, dar și butelii.

După localizarea incendiului și pătrunderea pompierilor in interior, a fost găsită o victimă de sex feminin, in vârstă de 85 ani, decedată. Incendiul a fost stins după aproximativ două ore de intervenție, fără a se propaga la alte imobile.

In incendiu au ars bunurile din cele două camere ale locuinței. Cauza probabilă a incendiului: “coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat, cu defecțiuni sau amplasat necorespunzator față de materialul combustibil”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.