Bărbat decedat în urma unui incendiu izbucnit în locuință

Luni, 07 Martie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Barbat decedat in urma unui incendiu izbucnit in locuinta | imaginea 1 Luni seară, 28 februarie a.c., Detașamentul de Pompieri Vaslui și Garda II Negrești au intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Sofronești, comuna Todirești. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul imobilului. După pătrunderea în locuință, pe hol, a fost găsit în stare de inconștiență un bărbat în vârstă de aproximativ 80 ani.

După ce victima a fost evacuată din locuință, aceasta a fost predată echipajului ambulanței SAJ Vaslui care a și început manevrele de resuscitare. Din nefericire, cu toate eforturile depuse de echipajul medical, victima incendiului nu a putut fi salvată.

Pompierii militari au continuat operațiunile de stingere, incendiul fiind lichidat în limitele găsite. Au ars piese de mobilier, o ușă, o fereastră, aproximativ 12 mp tavan, diverse materiale plastice și textile. Au fost salvate celelalte camere ale locuinței. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric. Cercetările sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Barbat decedat in urma unui incendiu izbucnit in locuinta | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.