Iepure salvat de Purice

Marți, 29 Martie 2022Dâmboviţa
Sursa Foto: Facebook ISU Dâmboviţa

Iepure salvat de Purice | imaginea 1 Poate fi un titlu de fabulă. Este, totuși, o situație reală.

Vineri seară, 25 martie a.c., pompierii de la Detașamentul Târgoviște au intervenit, ca urmare a unui apel de urgență, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în comuna Răzvad, sat Gorgota.

În timp ce acționau pentru stingerea focului, un pompier a văzut un iepuraș (pui), ud de la apa pompierilor care l-a salvat de focul care-l înconjura. Era împietrit de frică și nu a fugit atunci când a fost luat de către pompierul dâmboviţean Albert Purice.

După ce flăcările au fost stinse, iepurașul a fost adoptat de un coleg. Fiind așa mic, nu putea supraviețui singur în mediul în care a fost găsit. Este momentul acela în care pompierii se bucură că efortul lor a salvat o viață.

În acea zi poate au fost mai multe și salvatorii nu îşi doresc altceva decât să înceteze această iresponsabilitate a unora dintre concetățenii noștri. Din cauza vitezei cu care se propagă acest tip de arderi, multe animale pier nevinovate! OPRIȚI ARDERILE NECONTROLATE!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.