În pericol din cauza unui incendiu de vegetație uscată

Luni, 21 Martie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

In pericol din cauza unui incendiu de vegetatie uscata | imaginea 1 Nu mai dați foc vegetației uscate!

O stație de carburant și o fabrică de cartoane au fost puse în pericol din cauza unui incendiu de vegetație uscată, izbucnit vineri, 18 martie a.c., pe un câmp de la intrarea în municipiul Botoşani, dinspre Iași.

Câteva sute de cauciucuri au luat foc. Fumul dens degajat în urma arderii putea fi văzut de la kilometri distanță. Inclusiv circulația rutieră la intrarea în municipiul Botoşani a fost îngreunată, fiind necesară intervenția Poliției pentru dirijarea traficului.

Incendiul a fost localizat, iar pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani și de la ISU Suceava au intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea focarelor și înlăturarea efectelor. Cauza probabilă este în curs de stabilire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.