În pericol să ardă din cauza unei lumânări

Joi, 17 Martie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

In pericol sa arda din cauza unei lumanari | imaginea 1 𝐍𝐮 𝐥𝐚̆𝐬𝐚𝐭̦𝐢 𝐥𝐮𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐧𝐬𝐞 𝐧𝐞𝐬𝐮𝐩𝐫𝐚𝐯𝐞𝐠𝐡𝐞𝐚𝐭𝐞! 𝐔𝐧 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐢𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐢̂𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐜𝐨𝐥 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐫𝐝𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐮𝐳𝐚 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐞 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐧𝐬𝐞 𝐥𝐚̆𝐬𝐚𝐭𝐚̆ 𝐧𝐞𝐬𝐮𝐩𝐫𝐚𝐯𝐞𝐠𝐡𝐞𝐚𝐭𝐚̆.

Marţi dimineață, 14 martie a.c., prin apel la 112, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost alertat despre un fum gros care se degaja dintr-un apartament situat la etajul IV a unui bloc de locuit din municipiul Sibiu, Aleea Petuniei.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență 3 autospeciale de stingere, dintre care o autoscară, precum și 2 echipaje SMURD din cadrul Detașamentului Sibiu. Pompierii militari au pătruns în apartament și au lichidat incendiul în scurt timp. Din fericire, nu se afla nimeni in interiorul acestuia.

Au ars elemente de mobilier din bucătărie, iar fumul gros degajat a afectat întreg apartamentul. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al unei candele lăsate aprinsă, nesupravegheată.

In pericol sa arda din cauza unei lumanari | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.