Incendiu de proporţii la mansarda unui bloc din Timişoara

Luni, 14 Martie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Incendiu de proportii la mansarda unui bloc din Timisoara | imaginea 1 60 de pompieri, cu 11 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de lucru la înălțime, 2 autospeciale de primă intervenție și comandă și 5 echipaje SMURD, au intervenit de urgență pentru stingerea unui incendiu la mansarda unui bloc de pe strada Mehadia din Timișoara.

Când au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întreaga mansardă, aproximativ 1300 mp fiind înghițiți de flăcări uriașe și fum.

Totuși, intervenția rapidă a pompierilor a dus la limitarea proporțiilor dezastrului și la salvarea multor vieți. Echipajele de căutare-salvare care au pătruns în imobil au evacuat aproximativ 60 de persoane, adulți și copii, și mai multe animale de companie.

Incendiul a fost lichidat, oamenii au fost în siguranță, iar pompierii au mai lucrat la fața locului pentru identificarea focarelor ascunse și înlăturarea efectelor negative ale tragediei.

Pompierii timişeni sunt alături de familiile care și-au pierdut locuințele în dimineața zilei de duminică, 13 martie a.c., și, alături de autoritățile publice locale, au identificat spații temporare pentru cazarea acestora.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.