Incendiu declanșat într-un garaj

Luni, 21 Martie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu declansat intr un garaj | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Deva au intervenit la primele ore ale dimineții de joi, 17 martie a.c., pentru localizarea și stingerea unui incendiu declanșat într-un garaj, din localitatea Săulești.

La sosirea pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, atât în interiorul garajului, cât și la acoperișul acestuia, existând posibilitatea extinderii la imobilul locuit, dar și la casa învecinată. Intervenția echipajelor aflate în misiune a durat aproape 3 ore, iar pagubele materiale înregistrate au fost însemnate.

Și de această dată, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, fapt pentru care pompierii vă reamintesc că orice improvizație vă poate pune viața și bunurile în pericol!!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.