Incendiu devastator într-o gospodărie suceveană

Vineri, 25 Martie 2022Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Incendiu devastator intr o gospodarie suceveana | imaginea 1 11 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 au intervenit în cursul zilei de marţi, 22 martie a.c., pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Gura Putnei.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, adăpostul de animale (grajd și șură) și garajul, corp comun, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați.

Au mai ars o bucătărie de vară, confecționată din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați și un autoturism.

Flăcările au afectat și acoperișul unei locuințe învecinate pe o suprafață de aproximativ 5 metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.