Incendiu la etajul 3 al unui bloc de locuințe din Deva

Joi, 17 Martie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu la etajul 3 al unui bloc de locuinte din Deva | imaginea 1 În doar câteva minute de la primirea apelului la numărul unic de urgență 112, pompierii deveni s-au deplasat în noaptea de marţi spre miercuri, 16 martie a.c., în jurul orelor 22.00, la un bloc de locuințe din cartierul Emanoil Gojdu din Deva, de unde fusese anunțat un incendiu.

Forțele ISU, formate din 11 subofițeri și un ofițer, au intervenit cu autoscara mecanică, o autospecială cu apă și spumă și un echipaj S.M.U.R.D., fiind ulterior suplimentate cu autospeciala de descarcerare grea și autospeciala Dokker.

Întrucât timpul de răspuns al salvatorilor a fost unul foarte scurt, incendiul generat de o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată, în vreme ce proprietara părăsise locuința, a fost localizat și lichidat, fără a se înregistra pagube materiale semnificative, iar șapte persoane de la etajele 3 și 4 au fost evacuate în siguranță.

Incendiu la etajul 3 al unui bloc de locuinte din Deva | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.