Incendiu la un centru de dezmembrări - Au ars 29 de autoturisme

Joi, 17 Martie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Incendiu la un centru de dezmembrari   Au ars 29 de autoturisme | imaginea 1 În interval de 24 de ore, pompierii mureșeni au fost solicitați la 74 de intervenții, după cum urmează – 11 incendii, două alte situații de urgență și 61 de intervenții SMURD.

Marţi, 15 martie a.c., în jurul orei 15:00, un incendiu s-a produs la un centru de dezmembrări în localitatea Viforoasa, strada Principală.

Au intervenit pentru lichidarea incendiului, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu, Punctul de Lucru Sovata, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Sângeorgiu de Pădure, SVSU Ghindari și SVSU Bălăușeri.

În urma incendiului, au ars aproximativ 29 de autoturisme în curs de dezmembrare și aproximativ 1 ha de vegetație uscată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: foc deschis în spații deschise.

Tot marţi, în jurul orei 17:50, un alt incendiu s-a produs la o casă de locuit în municipiul Sighișoara, strada Mihai Viteazu.

Au intervenit pentru lichidarea incendiului, pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Incendiul s-a manifestat la nivelul acoperișului pe o suprafață de aproximativ 25 mp, și tavanul din rigips pe o suprafață de aproximativ 15 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: coșul de fum neprotejat termic.

În ultimele 24 ore au avut loc nouă incendii de vegetație uscată, produse în localitățile Deda, Vețca, Târnăveni, Sânișor, Cerghid, Reghin, Sărmașu și Cotuș.

Au intervenit pentru stingerea incendiilor, pompierii militari din cadrul ISU Mureș, după cum urmează: Detașamentul Târgu Mureș, Detașamentul Târnăveni, Detașamentul Reghin, Punctul de Lucru Deda împreună cu SVSU Deda, Punctul de Lucru Sovata, împreună cu SVSU Sângeorgiu de Pădure și SVSU Vețca, SVSU Livezeni și Secția Sărmaș.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiilor au fost: foc deschis în spații deschise. De asemenea, în ultimele 24 ore, au fost executate 14 misiuni de recunoaștere la secțiile ATI.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.