Incendiu violent din cauza coşului de fum necurăţat

Marți, 29 Martie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Incendiu violent din cauza cosului de fum necuratat | imaginea 1 Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 26 martie a.c., într-o gospodărie din localitatea Câmpurelu. Flăcările au pornit din camera centralei termice și s-au extins rapid la bucătărie și la anexele din apropiere.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp și au înlăturat pericolul de explozie, deoarece într-una dintre anexe erau depozitate mai multe butelii, care au fost evacuate.

Aceștia au acționat aproape patru ore pentru stingerea incendiului, care a lăsat în urmă pagube însemnate, dar au reușit să salveze restul locuinței. Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza coșului de fum necurățat de funingine.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.