O hală de 1000 metri pătrați a luat foc

Joi, 17 Martie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

O hala de 1000 metri patrati a luat foc | imaginea 1 O hală de aproximativ 1000 metri pătrați, în care erau mai multe utilaje agricole și cereale, de pe raza localității Frumușica, a luat foc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 13 martie a.c.

Șapte echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, Gărzii de Intervenție Trușești, Punctului de Lucru Flămânzi și Secției de Pompieri Târgu Frumos, au intervenit, mai bine de două ore, pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor.

Primele echipaje care au ajuns la fața locului au constatat că ardea întreaga hală. Arderea era întreținută de combustibilul din rezervoarele utilajelor, dar și de cantitatea mare de cereale.

Au ars patru tractoare, două combine, o semănătoare, 140 tone porumb, 500 kg porumb tratat și 400 kg de semințe de floarea-soarelui tratate. S-au degradat o semănătoare, o mașină de erbicidat, 140 tone de porumb și 200 kg de porumb tratat.

Incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere. S-au salvat mai multe utilaje agricole. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.