Proiectile explozive, descoperite la un centru de colectare

Joi, 17 Martie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Proiectile explozive  descoperite la un centru de colectare | imaginea 1 Sâmbătă, 12 martie a.c., trei proiectile perforante au fost descoperite la un centru de colectare a deșeurilor feroase.

Ca urmare a unui apel la numărul unic pentru situații de urgență - 112, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al județului Vaslui a intervenit pe raza municipiului Bârlad, pentru asanarea unor elemente de muniție.

Ajunşi la faţa locului, pirotehniştii vasluieni au identificat în curtea unui centru de colectare a materialelor refolosibile, trei proiectile perforante de artilerie, calibru 75 mm. Proiectilele au fost ridicate, transportate și depozitate în condiții de siguranță pentru a fi distruse ulterior.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.