Respect, Plt. adj. Chiriac Dragoş Raul şi Plt. adj.-şef Zoran Claudiu Liviu!

Vineri, 25 Martie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Respect  Plt  adj  Chiriac Dragos Raul si Plt  adj  sef Zoran Claudiu Liviu | imaginea 1 Doi pompieri aflați în timpul liber au fost primii care au intervenit la incendiul declanșat duminică, 20 martie a.c., în municipiul Petroșani. Două case particulare, un garaj și un autoturism au fost cuprinse de flăcări, în municipiul Petroșani.

Prima intervenție a fost asigurată de către Plt. adj. Chiriac Dragoş Raul şi Plt. adj.-şef Zoran Claudiu Liviu, doi salvatori din cadrul Detaşamentului Petroșani, care, aflându-se în apropiere, au dat dovadă de curaj și profesionalim, reușind să limiteze extinderea incendiului și să transmită eficient și corect datele reale din teren echipajelor care se îndreptau spre locul evenimentului.

Un ofițer și 15 subofițeri s-au deplasat la incendiu cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, în sprijinul acestora intervenind și SVSU Petrila. Din clădirile incendiate au fost evacuate de urgență 5 butelii. Din fericire, datorită intervenției rapide a pompierilor militari, nu s-au înregistrat victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.