Anexă arsă într-un incendiu la Odobeşti

Joi, 07 Aprilie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Anexa arsa intr un incendiu la Odobesti | imaginea 1 Luni, 4 aprilie a.c., în jurul orei 09:45, a fost semnalat un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din orașul Odobești.

Imediat spre locul indicat s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. În cooperare au intervenit și pompierii voluntari aparținând Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Odobești și Jariștea.

La momentul sosirii forțelor de intervenție la locul indicat, incendiul se manifesta la o anexă formată din 2 camere, folosită ca bucătărie de vară. Doar intervenția promptă a pompierilor a împiedicat propagarea flăcărilor la întreaga locuință aflată în imediata apropiere.

În urma evenimentului, provocat cel mai probabil din cauza unui aragaz lăsat în funcțiune nesupravegheat, au ars 70 mp din acoperișul anexei construit din lemn cu învelitoare din tablă, bunuri de uz casnic și gospodăresc aflate în cele două camere ale anexei și 3 mp din acoperișul locuinței.

Anexa arsa intr un incendiu la Odobesti | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.