Animale şi păsări, salvate dintr-un incendiu la un adăpost de animale

Joi, 07 Aprilie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Animale si pasari  salvate dintr un incendiu la un adapost de animale | imaginea 1 Pompierii militari au intervenit marţi, 05 aprilie a.c., pentru stingerea unui incendiu la un adăpost de animale în comuna Jariștea.

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost primit în jurul orei 14:15, iar imediat spre locul indicat s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD.

În cooperare cu pompierii militari au acționat și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Jariștea cu 2 autospeciale de stingere. La sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului ardeau generalizat 2 tone de deșeuri lemnoase, 1 tonă de porumb și 20 de panouri din lemn.

Pompierii au intervenit prompt și au salvat 3 căței, 20 de iepuri și 50 de păsări. Totodată, datorită operativității cu care s-a acționat a fost salvat și adăpostul de animale aflat în imediata apropiere. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite în mai puțin de o oră. Cauza probabilă care a generat incendiul a fost foc în aer liber lăsat nesupravegheat.

Animale si pasari  salvate dintr un incendiu la un adapost de animale | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.