Au reușit să salveze viața unui cățel și să stingă incendiul

Joi, 21 Aprilie 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Au reusit sa salveze viata unui catel si sa stinga incendiul | imaginea 1 “- Știți dacă este cineva înăuntru?”, a întrebat unul dintre pompieri pe cei care se strânseseră în jurul casei din care ieșea foarte mult fum.
“- Nu este nimeni!” s-a auzit o voce din mulțime.

Totuși, George și colegii lui au intrat pentru a vedea dacă nu sunt eventuale persoane în casă. La scurt timp, au văzut un câine care, cu siguranță, inhalase mult fum și era inert, în capătul holului. George l-a luat imediat în brațe și l-a scos în curte.

”- Aduceți repede oxigen!” a cerut el unuia dintre colegi.
“- Trăiește?” l-a întrebat acesta.
“- Sigur da! Hai, să-i punem masca de oxigen!”

După câteva minute, cățelul a deschis ochii. “Așa, tată, așa…respiră”, a spus George, în timp ce a rugat pe cineva să aducă niște apă. După ce i-a dat să bea și apă, cățelul s-a ridicat pe picioare, dar nu a fugit. A rămas lângă mașina de pompieri. George s-a alăturat colegilor săi, care stingeau focul ce cuprinsese acoperișul. Când incendiul a fost stins, salvatorul nu a uitat de cățelul salvat.

”- Pacientul meu mai este pe aici? Sper că nu a plecat.”
“- E chiar aici. Te așteaptă”, i-a răspuns colegul de la SMURD care îl ajutase pe George.

Cățelul își revenise complet și părea bucuros de revederea cu salvatorul lui! Pentru George și colegii lui așa arată o zi “normală”. O zi în care intervin să îi salveze pe cei în nevoie. Vineri, 15 aprilie a.c., au reușit să salveze viața unui cățel și să stingă incendiul care punea în pericol și alte clădiri.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.