Au salvat 16 oameni dintr-un bloc de garsoniere

Joi, 07 Aprilie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Au salvat 16 oameni dintr un bloc de garsoniere | imaginea 1 Aceștia sunt o parte dintre pompierii care, în seara zilei de vineri, 1 aprilie a.c., au salvat 16 oameni dintr-un bloc de garsoniere de pe strada Aleea Parcului din municipiul Botoșani. Pentru unul dintre ei, trei colegi au intrat în foc.

Bărbatul era în balcon, în poziția ghemuit, convins că nimeni nu mai poate trece de flăcările uriașe și fumul dens. Târâș, pe pipăite, pompierii l-au găsit. L-au purtat pe brațe și l-au dus la ambulanță. Bărbatul, de 30 de ani, a ajuns la spital.

În urma lui, pompierii au stins incendiul, care, cel mai probabil, a fost provocat de o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată lângă materiale combustibile…și…dacă sună alarma, salvatorii își șterg sudoarea de pe frunte și pleacă din nou în misiune. Respect, dragi colegi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.