Bărbat surprins în incendiul de locuință

Marți, 19 Aprilie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Barbat surprins in incendiul de locuinta | imaginea 1 Misiunea lor este de a salva, dar sunt și situații în care toate eforturile sunt în zadar…

Și salvatorii se simt neputincioși în fața unor tragedii cum a fost cea din după-amiaza zilei de joi, 14 aprilie a.c., din satul Cucuteni, acolo unde un bărbat a fost surprins în incendiul care a izbucnit în locuința lui.

Vecinii au cerut ajutorul pompierilor. Focul a fost observat destul de târziu și, din nefericire, pompierii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Cel mai probabil, incendiul s-a produs după ce bărbatul a adormit în timp ce fuma.

În casă, lipită de anexa cuprinsă de flăcări, locuiau părinții acestuia, de 82, respectiv 84 ani. Aceștia au fost scoși din locuință de vecini și nu au avut de suferit din cauza incendiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.