Doi pisoi într-un cuib de pasăre

Marți, 05 Aprilie 2022Bucureşti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucureşti-Ilfov

Doi pisoi intr un cuib de pasare | imaginea 1 Joi, 31 martie a.c., pompierii ISU Bucureşti-Ilfov au fost protagoniştii unei intervenții neobișnuite în cartierul Drumul Taberei.

Au fost anunțați că într-un copac, la mare înălțime, se aud zgomote produse de o pisică. O echipă de pompieri a fost trimisă pentru a verifica situația în teren, unde a constatat că la aproximativ 12 metri înățime se găsesc doi pisoi, într-un cuib de pasăre. Da, ați citit bine, într-un cuib.

Cei doi pui au fost puși în siguranță de mama lor în urmă cu câteva zile, însă a fost imposibil să-i mai coboare. Vecinii vigilenți au sesizat pericolul și au solicitat sprijinul salvatorilor.

O operațiune specială a impus și prezența unor pompieri pe măsura așteptării tuturor celor prezenți. După câteva minute de planificare a modului de acțiune, alpiniștii Detașamentului Special de Salvatori au reușit să salveze cei doi pui de pisică. O misiune cu totul specială, cu care nu s-au mai întâlnit, s-a încheiat cu succes.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.