Două autoturisme distruse în urma unui foc de igienizare

Marți, 12 Aprilie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Doua autoturisme distruse in urma unui foc de igienizare | imaginea 1 Garda II Negrești, din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui, a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu care a cuprins două autoturisme din orașul Negrești, sâmbătă, 9 aprilie a.c.

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la un depozit de paie și resturi menajere, precum și la două autoturisme, existând pericolul de propagare spre o locuință aflată în apropiere.

După aproximativ 20 minute, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Nu au fost înregistrate persoane rănite ori intoxicate. A fost salvată locuința. Cele două autoturisme au fost distruse în proporție de peste 90%.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost lucrul cu foc deschis în spațiu deschis. Proprietarul locuinței a făcut un foc de igienizare care s-a extins la cele două autoturisme și a pus în pericol locuința. Propagarea incendiului a fost favorizată de vânt, dar și de existența mai multor materiale combustibile în zonă.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.