Explozie urmată de incendiu, la internatul Liceului Tehnologic din Călan

Joi, 28 Aprilie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Explozie urmata de incendiu  la internatul Liceului Tehnologic din Calan | imaginea 1 O explozie urmată de un incendiu a avut loc duminică seară, 24 aprilie a.c., în internatul Liceului Tehnologic din Călan.

Detașamentul de Pompieri Hunedoara și PL Bretea Română s-au mobilizat urgent în urma apelului primit la numărul unic de urgența 112, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară pentru intervenții la înălțime. De asemenea, la locul indicat au ajuns un echipaj SMURD și un echipaj al SAJ.

Explozia cauzată de acumulările de gaze dintr-o cameră a internatului, a fost urmată de un incendiu. Din fericire, un voluntar ce își desfășoară activitatea în cadrul Detașamentului de Pompieri Hunedoara se afla în zonă în momentul producerii incidentului. Acesta a acționat fără să stea pe gânduri, cu un stingător, reușind să lichideze incendiul în faza incipientă.

La sosirea forțelor, camera și holul internatului erau inundate cu fum, iar pompierii au evacuat 5 persoane din interiorul imobilului. Proprietara s-a autoevacuat la timp și a primit asistență medicală din partea echipajului SAJ, întrucât a suferit un atac de panică.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.