Gospodărie vrânceană distrusă de incendiu - Animale salvate

Sâmbătă, 02 Aprilie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Gospodarie vranceana distrusa de incendiu   Animale salvate | imaginea 1 Un apel primit luni dimineață, 28 martie a.c., la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 05:30, anunţa despre izbucnirea unui incendiu la o gospodărie din comuna Negrilești.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat 4 echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. În cooperare cu echipajele pompierilor militari, au acționat și pompierii voluntari ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile Negrilești și Tulnici.

La sosirea forțelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la o locuință în suprafață de aproximativ 200 mp și la anexele acesteia, pe circa 150 mp. Echipajul SMURD prezent la fața locului a acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex feminin, în vârstă de 64 de ani, care a suferit atac de panică. Pacienta a fost transportată ulterior la Compartimentul de Primiri Urgențe Vidra.

Echipajele de stingere au acționat mai bine de 4 ore pentru lichidarea incendiului. În timpul intervenției, pompierii au salvat 6 bovine și 20 ovine și au evacuat mai multe articole de mobilier și îmbrăcăminte din interiorul locuinței. Totodată, aceștia au evacuat o butelie, care reprezenta un real pericol.

𝑪𝒖 𝒕𝒐𝒂𝒕𝒆 𝒄𝒂̆ 𝒔-𝒂𝒖 𝒅𝒆𝒑𝒖𝒔 𝒆𝒇𝒐𝒓𝒕𝒖𝒓𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒊𝒅𝒆𝒓𝒂𝒃𝒊𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒍𝒊𝒎𝒊𝒕𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒑𝒂𝒈𝒖𝒃𝒆𝒍𝒐𝒓, 𝒊̂𝒏 𝒖𝒓𝒎𝒂 𝒆𝒗𝒆𝒏𝒊𝒎𝒆𝒏𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒂𝒖 𝒂𝒓𝒔: 𝒍𝒐𝒄𝒖𝒊𝒏𝒕̦𝒂 𝒔̦𝒊 𝒂𝒏𝒆𝒙𝒆𝒍𝒆 𝒊̂𝒏 𝒔𝒖𝒑𝒓𝒂𝒇𝒂𝒕̦𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒄𝒄𝒂. 350 𝒎𝒑, 30 𝒑𝒂̆𝒔𝒂̆𝒓𝒊, 𝒎𝒐𝒃𝒊𝒍𝒊𝒆𝒓, 𝒂𝒑𝒂𝒓𝒂𝒕𝒖𝒓𝒂̆ 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒐𝒄𝒂𝒔𝒏𝒊𝒄𝒂̆, 𝒃𝒖𝒏𝒖𝒓𝒊 𝒅𝒆 𝒖𝒛 𝒄𝒂𝒔𝒏𝒊𝒄 𝒔̦𝒊 𝒈𝒐𝒔𝒑𝒐𝒅𝒂̆𝒓𝒆𝒔𝒄. 𝑪𝒂𝒖𝒛𝒂 𝒑𝒓𝒐𝒃𝒂𝒃𝒊𝒍𝒂̆: 𝒔𝒄𝒖𝒓𝒄𝒊𝒕𝒄𝒖𝒊𝒕 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.