Hală şi anexe arse într-un incendiu la Rugineşti

Marți, 05 Aprilie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Hala si anexe arse intr un incendiu la Ruginesti | imaginea 1 Un apel primit joi, 31 martie a.c., la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 11:50, anunţa izbucnirea unui incendiu la o hală din comuna Ruginești.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat 4 echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. În cooperare cu echipajele pompierilor militari au acționat și pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Ruginești.

La sosirea forțelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat cu flacără violentă la o hală și la două anexe, cuprinzând o suprafață totală de aproximativ 200 mp. Echipajul SMURD prezent la fața locului a acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex feminin, care a suferit atac de panică. Femeia a refuzat transportul la spital.

Echipajele de stingere au acționat mai bine de 2 ore pentru lichidarea incendiului, deoarece în interiorul halei erau depozitate materiale ușor inflamabile care au întreținut arderea (uleiuri, vopseluri, lemne etc).

𝑷𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓𝒊𝒊 𝒂𝒖 𝒓𝒆𝒖𝒔̦𝒊𝒕 𝒔𝒂̆ 𝒔𝒂𝒍𝒗𝒆𝒛𝒆 𝒅𝒊𝒏 𝒄𝒂𝒍𝒆𝒂 𝒇𝒍𝒂̆𝒄𝒂̆𝒓𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒍𝒐𝒄𝒖𝒊𝒏𝒕̦𝒂 𝒂𝒇𝒍𝒂𝒕𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝒊𝒎𝒆𝒅𝒊𝒂𝒕𝒂 𝒂𝒑𝒓𝒐𝒑𝒊𝒆𝒓𝒆 𝒔̦𝒊 𝒐 𝒂𝒏𝒆𝒙𝒂̆ 𝒇𝒐𝒍𝒐𝒔𝒊𝒕𝒂̆ 𝒄𝒂 𝒃𝒖𝒄𝒂̆𝒕𝒂̆𝒓𝒊𝒆 𝒅𝒆 𝒗𝒂𝒓𝒂̆. În urma evenimentului au ars: hala și anexele în suprafață de 200 mp, un autoturism, lemne de foc și cereale. Cauza probabilă: scântei mecanice provenite de la un dispozitiv electric de sudură, tăiere sau lipire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.