În zi de Paști, pompierii timişeni au salvat un miel

Joi, 28 Aprilie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

In zi de Pasti  pompierii timiseni au salvat un miel | imaginea 1 Mielul de Paști este un simbol plin de semnificație pentru creștinătate. În cadrul sărbătorii Paștilor, jertfirea mielului pascal simbolizează sacrificarea Mântuitorului care a adus eliberarea omenirii din robia păcatului.

E cunoscut faptul că pompierii timișeni salvează animalele din medii ostile. Și duminică, 24 aprilie a.c., în zi de Paști, pompierii au salvat un miel, simbolul sfânt al acestei sărbători.

Solicitarea a venit din partea proprietarilor care au anunțat că animalul a rămas blocat pe o insulă a râului Timiș, în apropierea municipiului Lugoj și nu reușesc să ajungă la el. Pompierii lugojeni au intervenit de urgență, salvând mielul speriat și predându-l în siguranță proprietarilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.