Incendiu de amploare în comuna Bistra

Marți, 12 Aprilie 2022Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Incendiu de amploare in comuna Bistra | imaginea 1 În cursul dimineții de sâmbătă, 9 aprilie a.c., Stația de pompieri Câmpeni a intervenit, în cooperare cu SVSU Baia de Arieș şi SVSU Abrud, pentru stingerea unui incendiu produs la mai multe locuințe în localitatea Bistra.

A fost nevoie de cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și peste 20 de pompieri militari pentru a putea localiza și limita în siguranţă incendiul.

Din nefericire, dispunerea apropiată a clădirilor a favorizat dezvoltarea și propagarea incendiului, fiind afectate trei case de locuit, un spatiu comercial și două anexe gospodărești.

Reprezentanţii ISU Alba adresează felicitări tuturor celor angrenați în această intervenție pentru profesionalismul și dedicarea de care a au dat dovadă pentru a lichida cât mai repede acest incendiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.