Incendiu de locuinţă - O femeie a suferit atac de panică

Joi, 07 Aprilie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Incendiu de locuinta   O femeie a suferit atac de panica | imaginea 1 Luni dimineaţa, 4 aprilie a.c., în jurul orei 09:00, în urma primirii unui apel la numărul unic 112, pompierii vrânceni au fost anunțaţi despre un incendiu la o locuință din satul Andreiașu de Sus, comuna Andreiașu de Jos.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate în cel mai scurt timp 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care au intervenit cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD.

În cooperare cu pompierii militari au acționat și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Odobești, cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și cei ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Andreiașu de Jos.

Datorită operațivității forțelor de intervenție, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Totodată, pompierii au reușit să salveze mai multe bunuri aflate în interior, pe care le-au evacuat din calea flăcărilor.

În timpul intervenției, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex feminin, în vârstă de 52 de ani, care a suferit atac de panică. Persoana a refuzat transportul la spital. În urma evenimentului au ars: acoperișul din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, mobilier, îmbrăcăminte, aparatură electrocasnică. Cauza probabilă: scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.