Incendiu într-o curte în care locuiau patru familii

Sâmbătă, 02 Aprilie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Incendiu intr o curte in care locuiau patru familii | imaginea 1 Pompierii au intervenit, marţi după-amiază, 29 martie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Joița, într-o curte în care locuiau patru familii. Fiind vorba despre o casă tip vagon, decomandată, flăcările s-au extins rapid, atât la nivelul acoperișului, cât și în interior.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, cu șapte autospeciale de stingere cu apă și spumă. Aceștia au constatat faptul că ardeau generalizat acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 400 mp, două camere și mansarda.

Din cauza incendiului, au fost afectate electrocasnicele, mobilierul, tâmplăria din PVC și lemn, dar și materiale textile. Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.