Misiune de succes a echipajului pirotehnic ISU Mehedinţi

Joi, 28 Aprilie 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Misiune de succes a echipajului pirotehnic ISU Mehedinti | imaginea 1 Echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al judeţului Mehedinţi a desfășurat, miercuri dimineață, 27 aprilie a.c., o misiune pentru distrugerea unor elemente de muniție rămase neexplodate.

Miercuri, 27 aprilie a.c., pe raza județului Mehedinți, au fost distruse mai multe elemente de muniție rămase neexplodate din timpul conflictelor militare, de către echipajul pirotehnic I.S.U. Mehedinți. Transportul elementelor de muniție și al materialelor exploziv-pirotehnice către poligonul amenajat pentru distrugere s-a efectuat cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a misiunii, au fost implicate și forțe din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți, un ofițer și patru subofițeri, care au asigurat paza poligonului. Aceasta este prima misiune de distrugere a elementelor de muniţie rămasă neexplodată din acest an.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.