Naștere…surpriză!

Marți, 12 Aprilie 2022Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Nastere   surpriza | imaginea 1 Un început obișnuit….un apel 112, o gravidă și un echipaj de paramedici SMURD.

Când au ajuns la caz, au constatat că nu mai este timp de pierdut și au pornit urgent spre spital. Pe drum, copilul nu a mai avut răbdare. Cu emoție, Ștefan, Nicu, Marian și Cristina au asistat mămica la naștere. În ambulanță! “Sigur că am avut emoții! Mari! Deși am participat la multe intervenții, nașteri nu am mai prins până acum. Niciodată o misiune nu seamănă cu alta. Pentru noi, rutina nu există!”

După ce au predat mămica și copilul medicilor de la Spitalul de Urgență din Constanța, s-au asigurat că aceștia sunt bine. Când…ce să vezi? Surpriză: a apărut și cel de-al doilea copil! Frățiorul geamăn al pruncului abia născut.

Echipajul SMURD s-a întors fericit la unitate, știind că mama și cei doi copii sunt sănătoși. Felicitări echipajului SMURD: Plt. maj. Ştefan Gărgăianu, Plt. maj. Nicolae Romaneţ, Plt. Marian Cristian Leca şi voluntarului SMURD Cristina Tudorache - Detașamentul de Pompieri Constanța-Palas!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.