O familie a rămas fără acoperiș deasupra capului

Marți, 12 Aprilie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

O familie a ramas fara acoperis deasupra capului | imaginea 1 O lumânare lăsată nesupravegheată a lăsat fără acoperiș deasupra capului o familie din localitatea Podu Doamnei.

Pompierii din cadrul Gărzilor de Intervenție Roata de Jos și Mihăileşti au ajuns la fața locului, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanţă SMURD. Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta violent, atât la nivelul acoperișului, cât și în interiorul imobilului, cu o suprafață de aproximativ 70 mp.

Până la sosirea echipajelor, flăcările au ajuns și la o locuință învecinată, din fericire doar sageacul și izolația din polistiren fiind afectate. Cele cinci persoane care locuiau în imobil s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.

O familie a ramas fara acoperis deasupra capului | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.