Păsări și porci au pierit într-un incendiu de gospodărie

Joi, 14 Aprilie 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Pasari si porci au pierit intr un incendiu de gospodarie | imaginea 1 La sfârşit de săptămână, 8 - 10 aprilie a.c., pompierii militari băcăuani au gestionat un număr de 74 de misiuni, înregistrate la nivel județean.

Sâmbătă noaptea, 9 aprilie a.c., la ora 01:18, a fost anunțat un incendiu izbucnit la o casă de locuit. La adresa indicată s-au deplasat patru autospeciale de intervenție, încadrate cu 18 salvatori. Pentru a gestiona operativ situația, în sprijinul pompierilor militari au acționat și 2 reprezentanți ai Poliției Locale.

În urma recunoașterii, s-a constatat faptul că, incendiul se manifesta generalizat la o locuință și o anexă, pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Flăcările s-au extins și la proprietatea învecinată, la nivelul acoperișului și la nivelul unei anexe, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Incendiul a fost lichidat după o intervenție ce a durat aproximativ 3 ore, de la momentul anunțării.

Pe lângă suprafețele afectate, menționate anterior, în urma evenimentului ce a avut drept cauză probabilă coșul, burlanul de fum defect sau necurățat, au ars 40 de păsări și 3 porci.

Evenimentele înregistrate la nivel județean vor fi atent monitorizate de Centrul Operațional Județean, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.