Patru copii și doi adulți, decedaţi în urma unui incendiu

Marți, 12 Aprilie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Patru copii si doi adulti  decedati in urma unui incendiu | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentelor Turda, 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit duminică dimineață, 10 aprilie a.c., cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci SAJ, pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane.

Victimele au fost găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu, din municipiul Turda.

Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor calificat.

A fost declanșat planul roșu de intervenție începând cu ora 06:05. Unul dintre copii, respectiv un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ.

Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru nici unul dintre aceștia.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.