Porumbel salvat dintre crengile unui brad

Joi, 28 Aprilie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Porumbel salvat dintre crengile unui brad | imaginea 1 Nu știau dacă era chiar “porumbelul păcii”, dar arăta ca și când ar fi. Și nu l-au găsit pe o ramură de măslin, ci în vârful unui brad din Bolintin Vale. Era acolo încă de luni, 25 aprilie a.c., după cum a spus giurgiuveanul care a sunat la 112 când și-a dat seama că acesta nu mai poate zbura.

Pompierii giurgiuveni au ajuns imediat pe strada Dimitrie Bolintineanu și au văzut că porumbelul era prins între crengile unui brad, la o înălțime de aproximativ 20 m.

A fost nevoie de autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime pentru a-l putea elibera. Slăbit, porumbelul a rămas în grija celui care a cerut ajutorul. Acesta va avea grijă să fie hrănit, iar când va prinde puteri îl va elibera.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.