Prima misiune pentru noua specială pirotehnică s-a dovedit o provocare

Joi, 14 Aprilie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Prima misiune pentru noua speciala pirotehnica s a dovedit o provocare | imaginea 1 2 bombe de aviație, fiecare cântărind 50 de kg, au fost descoperite la intrarea în localitatea Moșnița Nouă de către muncitorii de pe șantierul Centurii Timișoarei.

Având în vedere complexitatea intervenției, întregul echipaj pirotehnic, format dintr-un ofițer și 3 subofițeri, din cadrul ISU Timiș s-au deplasat în grabă la fața locului.

Datorită dotărilor speciale de pe noua autospecială pirotehnică, elementele de muniție rămasă neexplodată din cel de-al II-lea Război Mondial au fost manipulate cu grijă și transportate în siguranță la locul de depozitare, urmând a fi distruse.

Felicitări echipajului pirotehnic pentru misiunea îndeplinită cu succes și pentru curajul de a interveni în astfel de situații dificile!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.