Respect, Plutonier adjutant Bloj Adrian!

Sâmbătă, 02 Aprilie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Respect  Plutonier adjutant Bloj Adrian | imaginea 1 Luni seara, 28 martie a.c., în jurul orei 20:00, doi copii au venit la sediul inspectoratului și au anunțat că în timp ce se jucau pe unul dintre platourile învecinate ale inspectoratului au văzut „o tanti care stă pe calea ferată”.

De cum a auzit de eveniment, plutonierul adjutant Bloj Adrian s-a deplasat de îndată la locul indicat de copii, unde a găsit o doamnă care stătea pe calea ferată.

“Bună ziua, stimată doamnă, vă putem ajuta cu ceva?”, aceasta răspunzând că așteaptă trenul.

“- Știți, trenul nu oprește aici.
- Știu că nu oprește, dar…”

Pompierul hunedorean a reușit să o convingă să părăsească calea ferată, îndrumând-o spre o zonă sigură. În timp ce Adrian ducea o luptă fragilă în liniștirea persoanei, a sunat la numărul unic de urgență 112 și a solicitat forțele necesare în asemenea situații.

Până la sosirea echipajului medical, acesta nu a scăpat-o din ochi și a discutat pozitiv cu ea continuu. Plutonier adjutant este încadrat la ISU Mureș din anul 2006 și își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților.

Reprezentanţii ISU Mureş adresează mulțumiri colegului lor Adrian, pentru devotamentul față de pompierii mureșeni. Acesta de fiecare dată dă dovadă de implicare, seriozitate și tenacitate, atât în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, cât și în afara acestuia.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.