Respect, Plutonier adjutant Ciprian Rîpan!

Marți, 05 Aprilie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Respect  Plutonier adjutant Ciprian Ripan | imaginea 1 Plutonierul adjutant Ciprian Rîpan își petrece adesea timpul liber în natură. Așa se face că marți, 29 martie a.c. alerga, împreună cu cățelul său, în pădurea din comuna Baciu.

Dintr-o dată a văzut un fum negru, dintr-o zonă unde se află mai multe grajduri. Fără să stea pe gânduri, îmbrăcat în echipament sportiv, pompierul a mers la fața locului și i-a ajutat pe colegii care s-au luptat timp de patru ore cu flăcările.

„Am legat-o pe Sașa și mi-am văzut de treabă. M-a sunat și soția, doar că mi-am lăsat telefonul lângă cățel. Ulterior, m-a întrebat: “Mă, tu nu ești normal? Iară te-ai dus să stingi incendii?”. Nu a contat, orice pompier ar fi procedat la fel. Nu trebuie să primesc laude. E la fel cum aș felicita pe cineva că respiră și doarme”, mărturisește subofițerul, într-un interviu publicat pe site-ul unității: https://www.isucj.ro/

Cipri e genul de om care te impresionează prin modestia sa. Pentru el, dincolo de familie, cei mai importanți sunt colegii de tură, pe care se bazează la intervențiile dificile.

Respect  Plutonier adjutant Ciprian Ripan | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.