Un minor a vrut să aprindă focul în sobă şi a declanşat un incendiu

Luni, 25 Aprilie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Un minor a vrut sa aprinda focul in soba si a declansat un incendiu | imaginea 1 Marţi, 19 aprilie a.c., în jurul orei 17:20, Detașamentul de Pompieri Sebiş, împreună cu SVSU Buteni, au intervenit în localitatea Cuied la o solicitare privind un incendiu al unei case. Pentru intervenție a fost alocată o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, 6 subofițeri.

În momentul sosirii forțelor de intervenţie, bucătăria casei ardea cu flacără deschisă, cu posiblitatea de propagare la restul casei. Pompierii militari au localizat incendiul în aproximativ 5 minute, limitând astfel propagarea, iar lichidarea și îndepărtarea elementelor negative ale acestuia au durat aproximativ 30 de minute.

Au ars: mobila de bucătărie, două uși şi aparatura electrocasnică. De asemenea, tavanul si pereții bucătăriei au fost afectați de flăcări. Cauza probabilă de producere a incendiului: “flacără, scântei- joaca copiilor cu focul”.

În speță, un minor în vârstă de 12 ani a vrut să aprindă focul în sobă, iar jarul căzut din aceasta, a cauzat incendiul. Din fericire, nu au existat victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.