10 boboci de raţă captivi într-o rigolă din Focşani

Vineri, 13 Mai 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

10 boboci de rata captivi intr o rigola din Focsani | imaginea 1 Norocoși de mici… Dacă vă întrebați despre cine este vorba, vă spunem noi…despre 10 boboci de rață.

Aceștia au rămas captivi într-o rigolă de pe Calea Moldovei, din municipiul Focșani. Salvarea lor a stat în mâinile pompierilor.

După primirea apelului la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 18:00, la locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.

Forțele de intervenție au acționat cu accesoriile din dotarea autospecialei și cu ajutorul unei răngi au îndepărtat grilajul și au eliberat bobocii de rață.

Rățuștele au fost predate unui echipaj de poliție, care se va ocupa de predarea acestora la un centru de protecție, spre îngrijire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.