Anvelope auto, mase plastice și vegetație uscată au ars pe un teren viran

Marți, 10 Mai 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Anvelope auto  mase plastice si vegetatie uscata au ars pe un teren viran | imaginea 1 Zeci de anvelope auto, mase plastice provenite de la caroseria unor autoturisme și vegetație uscată au ars, sâmbătă după-amiază, 6 mai a.c., pe un teren viran din Bolintin Deal.

Incendiul a pus în pericol și două conducte de gaze aflate în apropiere, acestea fiind protejate de echipajul ISU care a intervenit rapid.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, și reprezentanți ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Bolintin Deal și Bolintin Vale.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 500 mp, arderea fiind întreținută de vântul puternic și de cantitatea mare de materiale combustibile. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.