Au luptat cu flăcările mai bine de 8 ore la un incendiu de gospodărie

Joi, 19 Mai 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Au luptat cu flacarile mai bine de 8 ore la un incendiu de gospodarie | imaginea 1 Pompierii militari și voluntari din Dorohoi și Dărăbani au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie din localitatea Concești. Evenimentul a fost anunțat în noaptea de luni spre marţi, 17 mai a.c., după ora 03.00.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau violent atelierul de mobilă, casa și un magazin. Flăcările puteau fi observate de la câțiva kilometri distanță. Intervenția a fost una de durată din cauza cantității mari de materiale combustibile, dar și a suprafeței mari pe care s-a manifestat incendiul.

Incendiul a fost lichidat. Pentru stingerea acestuia și înlăturarea efectelor au intervenit 24 de pompieri militari, mai bine de opt ore.

Au fost distruse de flăcări: două hale producție, zona administrativă, un magazin, o vopsitorie, centrala termică, un depozit de deseuri și casa de locuit. Suprafața totală afectată a fost de aproximativ 800 metri pătrați. Intervenția a durat mai bine de opt ore. Se fac cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzei de incendiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.