Hală distrusă de flăcări

Marți, 17 Mai 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Hala distrusa de flacari | imaginea 1 Pompierii dejeni încă mai acționau, sâmbătă, 14 mai a.c., pentru lichidarea focarelor ce ardeau mocnit în interiorul halei distruse de flăcări, în urmă cu două zile.

Intervenția promptă, cu un amplu dispozitiv de autospeciale de stins incendii, a reușit să limiteze și să oprească extinderea incendiului, la două ore după înregistrarea apelului de urgență.

Materialele plastice stivuite în interiorul halei au favorizat dezvoltarea unor focare izolate, care s-au reaprins din nou și din nou mai bine de două zile, chiar dacă au fost stropite de nenumărate ori cu apă.

Un echipaj de pompieri s-a aflat la fața locului pentru a monitoriza și ține sub control focarele incendiului. Mai jos sunt câteva imagini de la locul incendiului realizate la primele ore ale dimineții.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.