Incendiu generalizat în interiorul bisericii din Negoșina

Marți, 10 Mai 2022Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Incendiu generalizat in interiorul bisericii din Negosina | imaginea 1 Miercuri dimineaţa, 4 mai a.c., printr-un apel la 112 s-a anunțat izbucnirea unui incendiu în interiorul bisericii din localitatea Negoșina.

La fața locului au fost dislocate de urgență 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara mecanică și o autocisternă, cu sprijin SPSU Berca.

În urma pătrunderii in zona greu accesibilă a autospecialelor de intervenție, la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la biserică, fără a surprinde victime.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați, fără posibilități de propagare, fiind lichidat după cca. 3 ore de la anunțare.

Din spusele sătenilor, clădirea data din anii 2001-2004, fiind construită în principal din material lemnos, ce a favorizat procesul de ardere și dezvoltare rapidă a incendiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.