Incendiu generalizat la o casă

Marți, 17 Mai 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu generalizat la o casa | imaginea 1 Miercuri, 11 mai a.c., în urma unui apel primit la 112, alarma a sunat pentru pompierii Gărzii de Intervenție Baru Mare care, în mai puțin de 10 minute, au ajuns în satul Merișor, unde ardea generalizat o casă.

În sprijinul acestora a fost trimis de urgență și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Petroșani, iar efortul conjugat a făcut ca intervenția să fie un succes, neexistând victime, iar pagubele materiale fiind limitate.

Astfel, prin eforturile depuse de către 7 subofițeri, ajunși la fața locului cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, incendiul a fost localizat și apoi lichidat, deși din cauza violenței cu care acesta se manifesta, a existat pericolul de propagare la întreaga locuință și in vecinătăți.

Pe timpul intervenției s-au evacuat materiale combustibile, precum și o butelie tip aragaz, care ar fi putut exploda în orice clipă. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.