Incendiu la metrou - 172 de călători au fost evacuaţi în siguranţă

Joi, 26 Mai 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu la metrou   172 de calatori au fost evacuati in siguranta | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov a intervenit, marţi dimineață, 24 mai a.c., pentru gestionarea unei situații de urgență generate de un incendiu produs la o ramă de metrou rămasă blocată între stațiile de metrou Piața Romană și Universitate.

Concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului, care s-a manifestat cu degajări de fum, s-a procedat la evacuarea în siguranță a călătorilor aflați în rama de metrou la nivelul peronului și îndrumarea acestora spre căile de evacuare exterioare.

Cu ajutorul pompierilor, 172 de persoane au fost evacuate, dintre care 25 au fost asistate medical de către echipajele SMURD. Două persoane au necesitat transportul la spital. În mai puţin de o oră, datorită intervenției prompte a pompierilor, toți călătorii au fost evacuați la nivelul peronului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.