Locatari evacuaţi în urma unui incendiu la un apartament din Botoşani

Vineri, 13 Mai 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Locatari evacuati in urma unui incendiu la un apartament din Botosani | imaginea 1 Patru persoane au fost evacuate de pompieri, iar alte cinci au ieșit singure din locuințe în urma unui incendiu produs într-un apartament, situat la etajul II al unui bloc de pe strada Aleea Călugăreni, din municipiul Botoșani.

În momentul producerii evenimentului, în interior erau cele două fiice ale proprietarei, în vârstă de 11, respectiv 18 ani.

Cea mai mică dintre ele a simțit miros de fum și și-a alarmat sora, care era într-o altă cameră. Au ieșit în fugă din casă și au sunat după ajutor.

Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, și o ambulanță SJA au ajuns la fața locului, în cel mai scurt timp.

Pompierii au constatat că ardeau bunurile din bucătărie, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuință.

Concomitent cu acțiunea de stingere s-a acționat pentru evacuarea persoanelor de la etajele superioare și evacuarea fumului. Totul a pornit de la un scurtcircuit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.