O pisică aventurieră și un cățel neastâmpărat au intrat în bucluc

Joi, 19 Mai 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

O pisica aventuriera si un catel neastamparat au intrat in bucluc | imaginea 1 O pisică aventurieră și un cățel neastâmpărat au intrat în bucluc, luni seara, 16 mai a.c. Pompierii știu că fiecare suflet contează, așa că, pisica și-a “recâștigat o viaţă”, iar cățelul a fost salvat!

În jurul orei 22:00, prin apel la 112, o doamnă le solicita ajutorul pentru a-i salva pisicuța care se cățărase pe acoperișul unei clădiri de două etaje, pentru a prinde porumbei. Nu se știe dacă a reușit să-i prindă, dar aceasta a rămas blocată pe acoperișul clădirii.

De îndată, un echipaj al Detașamentului Arad, cu o autospecială și 5 subofițeri, s-a deplasat la locul intervenției, reușind să o coboare de pe acoperiș, înapoind-o stăpânei care o aștepta bucuroasă.

Tot prin apel la 112, în jurul orei 22:30, de aceasta dată, stăpânul unui căţel i-a solicitat să intervină pentru a-i salva “cel mai bun prieten” dintr-o fântână în care căzuse. După o intervenţie dificilă, care a durat mai bine de două ore, cățelul a fost salvat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.