Ploi abundente și inundații în județul Hunedoara

Vineri, 13 Mai 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Ploi abundente si inundatii in judetul Hunedoara | imaginea 1 Marţi, 10 mai a.c., în județul Hunedoara, pe fondul Codului Portocaliu, pompierii militari au fost solicitați să intervină în trei situații pentru înlăturarea efectelor negative generate de fenomenele meteo.

Din cauza vântului puternic, un arbore a căzut pe terasa unui restaurant din municipiul Deva. Din fericire, în momentul producerii incidentului, pe terasă nu se afla nicio persoană. Un echipaj al Detașamentului de Pompieri Deva a intervenit pentru segmentarea și îndepărtarea copacului.

În localitatea Peștișu Mare a fost semnalată inundarea unui service auto. Pentru evacuarea apei din interiorul acestuia Detașamentul de Pompieri Hunedoara a intervenit cu o autospecială și trei subofițeri.

Precipitațiile abundente prognozate au produs consecințe și în localitatea Răcăștie, unde două pâraie s-au unit, inundând căile de acces și mai multe gospodării, fiind nevoie și de această dată de intervenția pompierilor militari. Un ofițer și 5 subofițeri s-au mobilizat la fața locului, cu două autospeciale și două motopompe.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.