Pui de ciocănitoare, salvaţi de la o moarte sigură

Marți, 24 Mai 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Pui de ciocanitoare  salvati de la o moarte sigura | imaginea 1 Mici, speriați, flămânzi și neajutorați, plângeau cu disperare de două zile. O doamnă cu suflet mare a tot încercat să își dea seama de unde vine strigătul de ajutor și până la urmă i-a descoperit. Din nefericire, mama a fost găsită moartă lângă copac.

Pentru că accesul la ei era imposibil, doamna a sunat la 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐚, 𝐏𝐫𝐨𝐦𝐨𝐯𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐀𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐃𝐫𝐞𝐩𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐀𝐧𝐢𝐦𝐚𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 (A.S.P.A.D.A.), iar doamna Anamaria Manolea, care a mai colaborat de multe ori cu pompierii în salvarea păsărilor din medii ostile, i-a rugat să vină în sprijinul lor pentru a salva puii de ciocănitoare de la o moarte sigură.

Misiunea nu a fost deloc ușoară, scorbura fiind îngustă, iar accesul către pui foarte dificil. Cu toate acestea, după mai multe manevre, pompierii au reușit să extragă puii în siguranță. Micuții au fost preluați de către asociație pentru a fi îngrijiți corespunzător nevoilor lor.

Pompierii timişeni mulțumesc tuturor pentru mobilizarea examplară și pentru colaborarea care a dus la salvarea a trei suflete mici și neajutorate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.